18.02.2016

Marea deschidere Leroy - continuare

O nouă vizită la Leroy Merlin Constanța

   Pe 13.02.2016 spuneam că am constatat defecțiunea mașinii de înșurubat cu acumulator. Având treabă prin Constanța, am băgat un cap și la Leroy să returnez produsul defect.

   Surpriză. Doamna de acolo mi-a propus să trimit mașina în service. Am refuzat, pentru că nu pot să bat câte 100 de kilometri pentru a ridica/returna produse defecte. M-am adus aminte că în Bragadiru, un consultant de acolo nu mi-a recomandat o bormașină de 47 de lei, m-a sfătuit să iau una mai scumpă. Mi-a precizat că se întorc foarte multe în service, și m-a sfătuit să mă uit cu atenție la cea expusă pe raft. Într-adevăr, calitatea produsului era slabă, șurubul care ținea mandrina era uzat rău de tot, iar acea mașină nu a fost folosită niciodată. Se uzase numai din cauză ca venea lumea să o scoată/introducă în suport.
   Îi povestesc doamnei. Îmi spune că acel consultant și-a cam depășit atribuțiile. Totuși eu am cumpărat o bormașină mai scumpă, am făcut vânzare mai mare și am plecat mulțumit. Asta contează, nu?

   Veste proastă: mașina fie trebuie trimisă în service, fie mi-o pot înlocui. Îi spun că-s de acord, dar le voi factura 100 de kilometri dacă se strică și produsul cel nou. La tariful practicat de ei pentru transport. Altfel, vreau banii înapoi, că doar am voie să mă răzgândesc în 90 de zile. După ce am văzut "calitatea" produsului, mă gândesc să returnez și flexul. Cică trebuia să vin în aceeași zi. De acord, dar nu trebuia să încarc mai întâi acumulatorul?

   Ok, trebuia să vin a doua zi. Probabil, dar pe cheltuiala cui fac eu 100 de kilometri doar ca să returnez o bormașină de 60 de lei? Până la coadă e de acord, dar nu mi-a dat banii, mi-a dat un "vaucer". Perfect, tocmai voiam să cumpăr niște suporți pentru o chiuvetă de bucătărie, vreo 20 de lei. Mă avertizează că nu primesc rest... dar bonul ăla valoric e valabil 200 de zile, deci pot veni cu altă ocazie.

   Bun, voi cumpăra suport pentru chiuvetă de bucătărie și o cuvă de cauciuc de 80 de litri. N-am luat-o la marea deschidere pentru că nu mai aveam loc în mașină. Desigur, nu mai aveau cuve de 80 de litri, aveau doar de 60. Îmi iau voucherul și plec.
   
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu
loading...

Follow by Email