11.05.2016

Ce avem noi aici? - update 11.05.2016

   Ca urmare a articolului scris acum 3 (trei!!!) zile, a postărilor pe facebook precum și a faptului că ziarele constănțene au preluat poze de aici și de pe Facebook (desigur, fără a preciza sursa, ignorând poveștile alea cu drepturile de autor), autoritățile di Cobadin s-au sesizat (că doar vin alegerile, nu?) și...

   Am treabă în Cobadin, așadar îmi iau camera foto să mai pozez copaci.
   Văd indicatorul și iar mă minunez. Deci ceva autorități știu de problemă, au plantat un stâlp cu indicății prețioase. Copăcelul tot acolo este.
   Curios fiind dacă acel copăcel faimos (fotografiat acum 3 zile) o duce bine, dacă are tot ce-i trebuie, am oprit lângă el să-i mai fac niște poze.
   Lângă mine oprește o Dacie. Se hlizesc. Le spun că am venit să admir copacul. Îmi confirmă că e celebru, că l-au văzut pe internet. Ba chiar au văzut și ziarele... Cică l-au mai văzut și alții de mai sus și s-au apucat de asfaltat... Nu-mi vine să cred. După numai 3 zile???

   Într-adevăr, se văd în zare niște camioane, niște utilaje.
   Da, se asfaltează. Mai pe bucăți, așa, dar se mișcă ceva!
   Vedeți domnilor și doamnelor? Se poate. Dar trebuie să faceți mai puține selfie-uri și să mai pozați și mediul înconjurător. Faceți un blog, postați pe Facebook, trimiteți la ziare, un pic de scandal și uneori se mai rezolvă!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu
loading...

Follow by Email